TANDY

TANDY Exotisch eten bestel je bij Tandy Catering

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 540 beoordelingen
24 jan 2021 om 20:50 Het was perfect.
24 jan 2021 om 19:58 Excellent food, portion sizes, and delivery service
17 jan 2021 om 21:51 Great food delivered exactly when we ordered it.
6 dec 2020 om 20:05 Perfect
6 dec 2020 om 19:28 Heerlijk. Hele lekker
17 nov 2020 om 20:34 We hebben heerlijk gegeten. En zijn blij met de huiselijke smaak en manier van opdienen.
25 okt 2020 om 20:29 ONTZETTEND SLECHT! Het eten was niet vers, echt een magnetron maaltijd dat over de datum was! Helaas na een hap het eten weg moeten gooien omdat ik bang was om er ziek van te worden! Echt schandalig dat je dit mag verkopen! Bezorgtijd van 2 uur!!
25 okt 2020 om 19:23 Was het heel erg lekker, perfecte service,goed verzorgd.
24 okt 2020 om 21:53 Smaak was prima, alleen hoeveelheid aan de kleine kant. De aardappel moest ik met een vergrootglas opsporen
11 okt 2020 om 21:50 echt super lekker eten en altijd heerlijk warm. In het weekend bestellen we hier altijd als we trek in rotis hebben.
11 okt 2020 om 13:54 The quality of the food seemed good (that’s why the three stars and not two) and the lamb we got was very tender. However, the actual dishes just didn’t taste of anything. It’s a pity as we love this type of cousine!
27 sep 2020 om 19:50 Exceptioneel goed, zoals altijd