TANDY

TANDY Exotisch eten bestel je bij Tandy Catering

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 479 beoordelingen
23 feb 2020 om 20:38 Heelijk gegeten
16 feb 2020 om 21:55 Heerlijk gegeten zoals altijd, volgende keer weer hier bestellen
16 feb 2020 om 21:42 Heerlijk gegeten, echt een aanrader!
8 feb 2020 om 22:00 Het geld niet waard. Ik had roti met kip besteld maar de kip was ver te zoeken. Het was bijna in z'n geheel aardappel met kousenband en zoetige rode saus. Teleurstellend.
3 feb 2020 om 11:33 Roti: 2 aardappels en veeeel kipdij :D Veel extra's, wat een grote eter waarderen zal. Voor mij hoefde het niet erbij, had echt genoeg aan de roti. De kleine driehoek pastei die ik erbij kreeg was echt superlekker!
2 feb 2020 om 19:56 Was weer zalig, ga zeker volgende keer weer bestellen.
2 feb 2020 om 0:09 Zoals altijd weer heerlijk eten. Deze keer waren ze voor het eerst in jaren iets vergeten te bezorgen maar na een telefoontje was het supersnel alsnog nabezorgd. Echt een favoriet van ons.
19 jan 2020 om 20:31 Verrassend lekker.
19 jan 2020 om 9:17 Heerlijk!
18 jan 2020 om 19:42 Wat een heerlijke roti, is echt aan te raden.
8 dec 2019 om 20:07 Deze Afrikaanse mevrouw maakt betere roti's dan een hoop Surinaamse eettentjes hier in Den Haag. Ik was een beetje sceptisch maar me verwachtingen waren overtroDe vele positieve reviews die liegen niet het is veel en lekker. Echt goed op smaak met alles.
8 dec 2019 om 18:39 Heerlijke roti kipdijfilet gegeten. Voor mij hoeven de extra exotische groenten er alleen niet perse bij, de roti kipdij met ei is al genoeg voor mij, maar een grote eter zal het wel waarderen, het smaakte namelijk wel zeer goed. De kerrie was wat mild